Eurobasket

Αγραβάνης: «Ήμασταν ομάδα και βγάλαμε ενέργεια»

Στο γεγονός πως η Εθνική μπάσκετ εμφανίστηκε ως ομάδα και έβγαλε ενέργεια απέδωσε την άνετη νίκη-πρόκριση επί της Πολωνίας στους «16» του Ευρωμπάσκετ ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως μπήκαν τα σουτ που επιχείρησαν και ζήτησε την ίδια διάθεση κόντρα στη Λιθουανία, θεωρεί πως υπήρχε άγχος και πως αδίκησαν τους εαυτούς τους τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά: «Ήμασταν πραγματική ομάδα στο παρκέ, όλοι δίπλα στον άλλο. Είχαμε ενέργεια, βάλαμε τα σουτ και αυτός ήταν ο στόχος μας, το να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η διάθεση είναι αυτό που πρέπει να μας ακολουθήσει στα χιαστί. Δεν κάναμε κάτι, έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας.

Είχαμε άγχος και πιστεύω έλλειψη ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Μετά το σημερινό παιχνίδι, όλοι βρήκαν τα πατήματά τους και πάμε στο χιαστί. Η προσέγγιση του παιχνιδιού πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη, δεν μπορούμε να είμαστε πάλι πίσω στο σκορ.

Από αύριο κιόλας θα δούμε βίντεο και θα μας ετοιμάσουν οι προπονητές για το παιχνίδι με τη Λιθουανία. Τις τελευταίες μέρες αδικούσαμε τους εαυτούς μας, μπορεί να αποδειχθεί και καλύτερη η τέταρτη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x